דיאטה

למה כדאי לאכול קינמון?

למה כדאי לאכול קינמון?הקינמון הוא תבלין המופק מקליפת עץ ממשפחת העראים הנמכר בצורתו הטבעית או כשהוא טחון לאבקה. הטעם של הקינמון מעקצץ והשימוש בו נרחב ביותר, החל מתיבול של מנות בשר וכלה בתיבול של מנות אחרונות.

הקינמון נזכר עוד בשיר השירים וסך הכול ישנם למעלה משלוש מאות סוגים שונים של קינמון. המינים שמשמשים להפקת התבלין הם קינמון אינדונזי, קינמון סייגון, קינמון סיני וקינמון ציילוני הנקרא גם קינמון אמתי.

ערכים תזונתיים של קינמון

להלן הערכים התזונתיים של מאה גרם קינמון טחון:

היתרונות הבריאותיים של קינמון

להלן נתונים שהתגלו במספר מחקרים מדעיים שנערכו בנוגע לסגולותיו הבריאותיות של הקינמון. מחקרים אלו באו לעולם משום שבמשך אלפי שנים הקינמון שימש כתבלין לצורכי מרפא במגוון טכניקות רפואה עממיות ופולקלוריסטיות.

Exit mobile version